perjantai 20. tammikuuta 2012

Kulttuuripalveluiden sirkusryhmissä muutama paikka kevätkaudelle

Mikkelin kulttuuripalveluiden ja Taidekoulu Estradin Sirkus Tuikun yhteistyössä järjestämissä sirkusopetusryhmissä on vapautunut muutama paikka.

7-9 –vuotiaissa vapaita paikkoja on kaksi
10-12 –vuotiaissa yksi vapaa paikka

Kummassakin opetusryhmässä on n.16 oppilasta. Kevätlukukaudella opetusviikkoja kertyy 15. Jokainen opetuskerta kestää 90minuuttia. Opetustilana toimii Suomen Nuoriso-opiston Savotta-rakennuksen liikuntasali. Lukukausimaksu on 180€ / lukukausi / osallistuja. Opetuspäivä on molemmille ryhmille keskiviikko. Ilmoittautumisia vapautuneille paikoille ottaa sähköpostitse vastaan kulttuurituottaja Susanna Latvala, susanna.latvala@mikkeli.fi. Vapautuneet paikat sirkusopetukseen täytetään ilmoittautumisjärjestyksessä.

Mikkelissä sirkusopetukselle on laadittu mukautettu opetussuunnitelma, joka nojaa vahvasti sirkustaiteen perusopetuksen yleisen oppimäärän mukaiseen opetussuunnitelman perusteisiin ja se sisältää sirkustaiteen perusteet osan 1 mukaisen opetuksen. Oppilaat oppivat muun muassa akrobatiaa, jogleerausta, tasapainoilua, kehontuntemusta, sirkustaiteen tuntemusta sekä esiintymistä.

Lisätietoja Sirkus Tuikusta osoitteesta http://www.estradi.org/


Terveisin
Susanna Latvala
kulttuurituottaja
Mikkelin kaupunki
Sivistystoimi / Kulttuuripalvelut

Maaherrankatu 9-11
50100 Mikkeli
050/311 7204
www.mikkeli.fi

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti