sunnuntai 15. elokuuta 2010

Huoltajan hyvä tietää!

HUOLTAJAN HYVÄ TIETÄÄ


Pidämme torstaiaamuisin koko koulun yhteisen aamunavauksen, johon kuuluu myös virsien harjoittelua. Seurakunnan edustajat pitävät aamunavauksen joka toisella viikolla.

Oppilaan poissaoloon tulee pyytää lupa. Luokanopettaja myöntää luvan 1-3 päivän poissaoloon. Pidemmät poissaolot myöntää rehtori (kirjallisena). Mikäli lapsi sairastuu, toivomme huoltajan ilmoittavan asiasta mahdollisimman pian koululle, mieluiten jo samana päivänä.

Kadonneet tavarat löytyvät helpoimmin, jos niissä on omistajansa nimi. Kadonneita tavaroita varten koulullamme on löytötavaralaatikko.

Koulussamme on kännykkäkielto. Oman puhelimen voi tuoda ainoastaan silloin, kun vanhemmat ovat sopineet asiasta oman opettajan kanssa.

Kotitehtäviä annetaan säännöllisesti, mahdollisuuksien mukaan joka päivä.

Kaikesta oppilaaseen kohdistuneesta koulukiusaamisesta tai ilkivallasta tulee ilmoittaa heti koululle, jotta asiaan voidaan puuttua mahdollisimman pikaisesti.

Vapaa-ajalla tapahtuvan kiusaamisen perheet selvittävät keskenään.

Nimittelystä, kiroilusta, toisen oppilaan vahingoittamisesta,tappelusta sekä lumipallojen yms. heittämisestä seuraa jälki-istunto.

Kotien edellytetään ilmoittavan kouluun poikkeavista kotimatkoista, jottei tapahtuisi oppilaiden ”katoamisia” kaverin luokse mentäessä.

Koulumatkan kulkemista pyöräillen emme suosittele pienimmille oppilaille (1-2lk.).

Jos oppilaalle on järjestetty koulumatkoille taksikuljetus ja oppilas on esim. sairastumisen vuoksi estynyt menemästä kouluun tai ei muun syy vuoksi tarvitse taksikuljetusta, tulee huoltajan/oppilaan perua ko. kuljetus suoraan taksille.
Saman päivän aikana tapahtuva muutos tulee ilmoittaa mielellään 0,5 tuntia aikaisemmin ennen kuljetuksen alkamista. Mikäli muutos aiheutuu koulun taholta, koulu hoitaa taksin perumisen.
Koulumme taksikyydeistä huolehtii:
Veijo Hämäläinen 0400-151 627.